Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu on merkittävä ja tärkeä osa sisustussuunnittelua. Eri tilat vaativat valaistukselta erilaisia asioita; toisaalla tarvitaan esimerkiksi hyvää työskentely- tai leikkimisvaloa, toisaalla taas on huomioitava rentoutumishetkien rauhallinen ja pehmeä valaistuksen vaihtoehto. Myös tilojen pintamateriaalit sekä värit tai vaikkapa erilaiset arkkitehtooniset ratkaisut voidaan korostaa ja nostaa esiin erilaisin valaistuksen keinoin. Tämä on mahdollista huolellisella ja asiantuntevalla suunnittelulla. 

Valaistussuunnitteluun kannattaa pureutua niin uudisrakentamisessa kuin vanhoja tiloja remontoidessakin jo hyvissä ajoin ja huolella, jotta lopputuloksesta saadaan toimiva, halutunlainen ja viimeistelty. Suunnittelijamme tuntee eri tilojen valaistustarpeet ja kuuntelee myös asiakkaan toiveet tarkasti. Näistä rakentuu tilojen käyttöön sopiva, asiakkaan näköinen ja elämistä palveleva valaistuskokonaisuus.

Ota siis yhteyttä meihin ja tiedustele lisää valaistuksen suunnittelupalvelustamme! Palvelemme asiakkaita Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksesta kauempanakin!